Катаракта - Апаратура


Centurion, Alcon

Системата CENTURION® е проектирана да оптимизира всеки момент от операцията на катаракта, за да подобри резултатите за пациентите. Осигурява контрол и подобрена ефективност по време на процедурата за минимално инвазивна катарактна факоемулсификация. Комбинира множество технологии за определяне на нови стандарти при извършване на операция на катаракта.

Verion, Alcon

VERION ™ Image Guided System е проектирана да предлага подобрена точност, консистенция и контрол при катарактална рефрактивна хирургия.

Системата VERION ™ може да помогне за:

  • Намаляване на грешките при корекция на астигматизъм
  • Подобряване на клиничната ефективност
  • Оптимизиране на зрителните резултати

Операционен микроскоп Haag – Streit HS

Офталмологичните микроскопи от Haag-Streit осигуряват най-добрия опит за хирургическа интервенция. Ясна визуализация, ненадмината дълбочина на полето, по-добра ергономичност и по-ефективен работен процес - всичко, което можете да очаквате от Haag-Str

YAG лазер Ellex

Месеци или години след операцията на катаракта, приблизително 50% от хората се подлагат на лазерно лечение за почистване на помътняла лещена капсула, която причинява неясно виждане. Това е отделна процедура, наречена YAG лазерна капсулотомия. За премахването на вторична катаракта използваме YAG лазер Ellex.